Reklamno brendiranje cegera

Moja Malena cegeri su kvalitetni, multifunkcionalni i višekratni, izrađeni od čvrstog jednobojnog pamučnog platna u više različitih dimenzija i boja na kojima radimo brendiranje u tehnici digitalnog veza. Bez obzira na to da li u njih pakujete različite korporativne poklone, reklamni materijal, radni materijal i planirate da ih podelite na nekom događaju poput seminara, kongresa ili u svakodnevnom kontaktu sa klijentima, svima koji dobiju ceger sa Vašim logom ostaje višekratan i višenamenski proizvod koji će moći da nose u svakodnevnim aktivnostima i da pritom budu kompanijska pokretna reklama.

Digitalni (mašinski ili kompjuterizovani) vez je postupak u kome se na osnovu slike uradi odgovarajući program za vez koji pretvori sliku u ubode igle i gde se posle uz pomoć mašine vrši izrada vezenog motiva. Cegeri sa vezom predstavljaju novu dimenziju izrade koja obezbedjuje kvalitet i isplativost u kasnijoj dugoročnoj eksploataciji.

Ujedno, na taj način se svi uključujemo u smanjenje prekomerne upotrebe jednokratnih plastičnih kesa i ukrasnih poklon pakovanja od drugih jednokratnih materijala. Ekološki, čisto, održivo i dugoročno.

Boje

U ponudi imamo sledećih dvanaest boja jednobojnih cegera na kojima izrađujemo logo ili drugi tekst po želji tehnikom digitalnog veza: bela, drap krem, svetlo siva, srednje siva, tamno siva, rojal plava, svetlo teget, tamno teget, crna, zelena, crvena i bordo višnja.

Srednji ceger beli     

Svetlo teget sredni ceger Crni srednji ceger Crveni srednji cegerSrednji ceger bordo višnja

Veličine

Standardne veličine Moja Malena cegera koje su u ponudi za brendiranje tehnikom veza su:

  1. Ceger veliki: v42cm x š41cm. Dno je ćoškano i ima širinu oko 6cm koja mu daje treću dimenziju. Drške: sive pamučne gurtne, širine 2cm, dužine oko 60cm.
  2. Ceger srednji plus: v38cm x š37cm. Dno je ćoškano i ima širinu oko 5cm koja mu daje treću dimenziju. Drške: sive pamučne gurtne, širine 2cm, dužine oko 55cm
  3. Ceger srednji: v33cm x š32cm. Dno je ćoškano i ima širinu oko 5cm koja mu daje treću dimenziju. Drške: sive pamučne gurtne, širine 2cm, dužine oko 50cm.
  4. Ceger za knjigu: v24cm x š22cm. Dno je ćoškano i ima širinu oko 4cm koja mu daje treću dimenziju. Drške: sive pamučne gurtne, širine 2cm, dužine oko 30cm.
  5. Ceger za flašu: v34cm x š17cm. Dno je ćoškano i ima širinu oko 4cm koja mu daje treću dimenziju. Drške: sive pamučne gurtne, širine 2cm, dužine oko 30cm.

Moguća je i izrada veličine cegera po Vašoj želji, a ponuda se dobija na upit, nakon izrade uzorka.

Cene:

Odobravamo popuste na količine. Kontaktirajte nas za ponudu.

Vez:

Zavisno od veličine cegera za koji se odlučite, zavisi i moguća dimenzija veza logo-a ili drugog teksta po želji. Izrada veza je dodatna usluga i cena se dobija na upit.

Rokovi izrade i isporuke:

Imajte u vidu da će za realizaciju posla biti potrebno određeno vreme za izradu cegera jer nemamo lager cegera, a vez dodatno produžava vreme izrade.

Zato Vas molimo da nas kontaktirate na vreme, kako bismo ispoštovali sve dogovore i rokove na obostrano zadovoljstvo.

Za sva dodatna pitanja i informacije, slobodno nas kontaktirajte.

cegeri@mojamalena.rs

+381 66 55 77 234


je mesto na kojem ćete odmoriti dušu, telo i um, omamljeni mirisom šume i spokojem same prirode koja Vas okružuje. Nalaze se u malom, slatkom selu Malo Središte, na samom spoju čiste netaknute prirode, beskrajnog mora ravnice i najvišeg vrha Vojvodine - „Guduričkog vrha“ (641mnv).

Lafarge cegeri sa vezom


Lotus flare


Casa Rustic na Moja Malena cegerima

APG BALKAN
Alatnica Martinović osnovana je 1961. godine kao mala zanatska radionica koja se bavila proizvodnjom i servisom mlinova za kafu. Danas je vodeći proizvođač mašina za obradu mesa  (salamoreznice, mlinovi za meso, mešalice za meso, špricevi za ćevape i kobasice, prese za pljeskavice, mašine za sečenje kostiju, vage). Pored toga, Alatnica Martinović proizvodi specijalne mlinove za kafu, mak, orahe, šećer, mlinove za rendanje sira . .

@drveneprice su objedinile prednosti koje nude igračke i čari koje pružaju knjige, i napravile idealnu podlogu za razvoj dečije mašte

http://www.genalartspace.rs/

Raw energy fruit&nut bar.

https://www.waw.rs/


Planeta dvorište Olivera Balašević

DR PLUM VET INSTAGRAM


Projektura cegeri sa vezom