Isporuka i povraćaj

DOSTAVA I ISPORUKA:

Isporuka robe je moguća samo na teritoriji Republike Srbije.

Dostava se vrši putem Post Express kurirske službe.

Porudžbine se obradjuju i šalju sledećeg radnog dana od dana poručivanja, i to opcijom slanja Danas za sutra sa rokom uručenja do 19h.

To znači da isporuku poručene robe možete očekivati u roku od dva radna dana od dana poručivanja.

U slučaju plaćanja preko računa, isporuku možete očekivati u roku od dva dana od evidentirane uplate.

Za veći broj poručenih komada rok isporuke je u skladu sa potvrdom narudžbine koju dobijate na e-mail ili ako je u pitanju firma rok isporuke će biti u rokovima koji su naznačeni u ponudi.

Post Express će Vam pouzećem naplatiti i troškove isporuke, koji se obračunavaju prema važećem cenovniku Post Express-a  http://www.postexpress.rs/struktura/lat/cenovnik/cenovnik-unutrasnji-saobracaj.asp

i koji zavise od mesta gde se pošiljka šalje, od vrednosti pošiljke i težine paketa.

PROCEDURA ISPORUKE Post Express službom

Uručenje pošiljke se vrši primaocu ili ovlašćenom licu uz potvrdu prijema.

Kada pošiljku u ime primaoca prima njegov punomoćnik, odrasli član domaćinstva ili kod primaoca stalno zaposleno lice, mora u potpisu naznačiti odnos prema primaocu i upisati broj lične karte.

Za otkupne pošiljke od primaoca se naplaćuje poštarina za uplatu otkupnog iznosa po Cenovniku poštanskih usluga u unutrašnjem poštanskom saobraćaju i usluga novčanog poslovanja. http://www.postexpress.rs/struktura/lat/cenovnik/cenovnik-unutrasnji-saobracaj.asp

Pošiljke koje iz bilo kog razloga nisu uručene čuvaju se 5 (pet) radnih dana ako glase za primaoca koji se nalazi na užem dostavnom području (grad), odnosno 10 (deset) dana ako glase za primaoca koji se nalazi na širem i najširem dostavnom području (manja naseljena mesta), ne računajući dan pokušaja dostave.

U slučaju da se pošiljka ne može uručiti pošiljaocu pošiljka se smatra neisporučivom.

NAPLATA POŠTARINE

Prenos Post express pošiljaka obavlja se uz naplatu poštarine koja je utvrđena Cenovnikom Post express usluga u unutrašnjem poštanskom saobraćaju i naplaćuje se u gotovini.

Obračunatu poštarinu prilikom preuzimanja plaća primalac.

Ako takva pošiljka - gde poštarinu plaća primalac prilikom preuzimanja pošiljke, iz bilo kog razloga ne bude uručena, troškovi dvostrukog iznosa poštarine padaju na teret pošiljaoca.

Ukoliko nam se vrati neisporučena pošiljka, prilikom sledećeg poručivanja kupovinu možete izvršiti samo po prethodnoj uplati uz uvećanje računa za prethodne troškove dvostrukog iznosa poštarine i plaćanja poštarine za tu kupovinu.

OTKAZIVANJE PORUDŽBINE :

Ukoliko se predomislite i odustanete od porudžbine, molimo Vas da nas obavestite pre slanja-za koje ćete preciznu informaciju imati u potvrdi porudžbine.

REKLAMACIJE I POVRAĆAJ ROBE:

Reklamacije se rešavaju u skladu sa zakonskom regulativom.

Molimo Vas da, prilikom preuzimanja pošiljke proverite njen sadržaj (količinu, stanje robe, da li postoje neka oštećenja i sl.)

Prijave nedostataka uvažavamo u roku od 24h od prijema pošiljke.