Brendiranje cegera

   Merchant Pro set cegera sa vezom

Moja Malena cegeri su kvalitetni, multifunkcionalni i višekratni, izrađeni od čvrstog jednobojnog pamučnog platna u više različitih dimenzija i boja na kojima radimo brendiranje u tehnici digitalnog veza. Bez obzira na to da li u njih pakujete različite korporativne poklone, reklamni materijal, radni materijal i planirate da ih podelite na nekom događaju poput seminara, kongresa ili u svakodnevnom kontaktu sa klijentima, svima koji dobiju ceger sa Vašim logom ostaje višekratan i višenamenski proizvod koji će moći da nose u svakodnevnim aktivnostima i da pritom budu kompanijska pokretna reklama.  

Cegeri sa vezom predstavljaju novu dimenziju izrade koja obezbedjuje kvalitet i isplativost u kasnijoj dugoročnoj eksploataciji. Ujedno, tako se svi uključujemo u smanjenje prekomerne upotrebe plastičnih kesa i ukrasnih poklon pakovanja od drugih jednokratnih materijala. Ekološki, čisto, održivo i dugoročno.

Boje

U ponudi imamo sledećih jedanaest boja jednobojnih cegera na kojima izrađujemo logo ili drugi tekst po želji tehnikom digitalnog veza: bela, drap krem, svetlo siva, srednje siva, tamno siva, rojal plava, tamno teget, crna, zelena, crvena i bordo višnja.

Srednji ceger beli     

 Crni srednji ceger Crveni srednji cegerSrednji ceger bordo višnja

Veličine

Veličine Moja Malena cegera koje su u ponudi za brendiranje tehnikom digitalnog veza su:

  1. Ceger veliki: v42cm x š41cm. Dno je ćoškano i ima širinu oko 6cm koja mu daje treću dimenziju. Drške: sive pamučne gurtne, širine 2cm, dužine oko 65cm.
  2. Ceger srednji plus: v39cm x š37cm. Dno je ćoškano i ima širinu oko 5cm koja mu daje treću dimenziju. Drške: sive pamučne gurtne, širine 2cm, dužine oko 65cm                                                          * dimenzija cegera koja se radi isključivo po porudžbini velikog broja komada i nema je u pojedinačnoj prodaji
  3. Ceger srednji: v33cm x š32cm. Dno je ćoškano i ima širinu oko 5cm koja mu daje treću dimenziju. Drške: sive pamučne gurtne, širine 2cm, dužine oko 55cm.
  4. Ceger za knjigu: v24cm x š22cm. Dno je ćoškano i ima širinu oko 4cm koja mu daje treću dimenziju. Drške: sive pamučne gurtne, širine 2cm, dužine oko 30cm.
  5. Ceger za flašu: v34cm x š17cm. Dno je ćoškano i ima širinu oko 4cm koja mu daje treću dimenziju. Drške: sive pamučne gurtne, širine 2cm, dužine oko 30cm.

Cene:

Odobravamo popuste na količine. Kontaktirajte nas za ponudu.

Vez:

Zavisno od veličine cegera za koji se odlučite, zavisi i moguća dimenzija veza logo-a ili drugog teksta po želji. Izrada veza je dodatna usluga i cena se dobija na upit.

Rokovi izrade i isporuke:

Imajte u vidu da je za realizaciju posla potrebno određeno vreme za izradu cegera i da vez dodatno produžava vreme izrade. Zato Vas molimo da nas kontaktirate na vreme, kako bismo ispoštovali sve dogovore i rokove na obostrano zadovoljstvo.

Za sva dodatna pitanja i informacije, slobodno nas kontaktirajte.

cegeri@mojamalena.rs

+381 66 55 77 234 Rakoja Bella 

 HB 

 EG 

lf 


  

 

 


am 

 pd 

 

Lotus Flare

Drvene priče

Genal Art Space

Nat Bar

Projektura